Önemli Not - Kabul Edilmeyen Yatay Geçiş Başvuruları Hakkında Açıklama

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı İçin İktisat Fakültesi’nin Tüm Bölümlerine Yapılan Yatay Geçiş Başvurularının Değerlendirmesi sonrasında ilan edilen sonuç listelerinde “Kabul Edilmedi” ifadesi yer alan başvuru sahiplerinin başvuruları aşağıda sıralanan gerekçeler nedeniyle kabul edilememiştir.
- Başvurunuz İstanbul Üniversitesi Yatay Geçiş Başvuru Kılavuzlarında yer alan başvuru şartlarını karşılamadığı için kabul edilememiştir. (Bu kılavuzlar Yatay Geçiş Başvuru sürecinde web sitemizden yayınlanmış olup, sonuç duyurularında da tekrar dikkatinize sunulmuştur, inceleyebilirsiniz.)
- Başvuru yaptığınız bölüm tarafından talep edilen özel koşulları sağlayamadığınız için başvurunuz kabul edilememiştir. (Başvuru yaptığınız ilgili bölümlerin “Özel Koşullarına” bu yazının ekinden ulaşabilir, şartları dikkatlice inceleyebilirsiniz.)
Yukarıda ayrıntılarıyla izah etmeye çalıştığımız hususları siz değerli öğrenci adaylarımızın bilgilerine sunar, bahsi geçen ilgili başvuru kılavuzları ile bölümlerin özel koşullarını dikkatlice incelemenizi öneririz. Eğitim hayatınızda başarılar ve sağlıklı günler dileriz.

İktisat Fakültesi Dekanlığı

Bölüm özel şartları için TIKLAYINIZ.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlar Arası Yatay Geçiş Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Merkezi Yerleştirme Puanıyla (Ek Madde-1) Yatay Geçiş Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Ek Madde-2 Yatay Geçiş Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ.