2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Çift Anadal, Yandal Programı Yedek Kayıt Kontenjan Sayıları ve Kayıt İşlemleri Hakkında

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz Dönemi Çift Anadal ve Yandal Programlarına ait boş kontenjan sayıları aşağıda belirtilmiş olup yedek listede ismi bulunan öğrencilerin 21.10.2020 günü mesai bitimine kadar iktisat.ogrenci@istanbul.edu.tr adresine başvuru yapmaları gerekmektedir.

BOŞ KONTENJAN SAYILARI
TÜRKÇE İKTİSAT BÖLÜMÜ (ÖRGÜN ÖĞRETİM)
ÇİFT ANADAL    3
YANDAL             3
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ BOŞ KONTENJANLAR
ÇİFT ANADAL    1
YANDAL             3
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ
ÇİFT ANADAL    3
YANDAL             5
SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER
ÇİFT ANADAL    4
YANDAL             2
İŞLETME BÖLÜMÜ (ÖRGÜN) BOŞ KONTENJANLAR
ÇİFT ANADAL     5
YANDAL              5
MALİYE BÖLÜMÜ (ÖRGÜN ) BOŞ KONTENJANLAR
ÇİFT ANADAL     3
YANDAL              2

Yedekten kayıt hakkı kazanan ve başvuru yapan öğrencilerin kayıt işlemleri 30.09.2020 tarihinde web sayfamızda ilan edilen sıralama listesine göre Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosunda 23 Ekim 2020 tarihinde mesai saati bitimine kadar yapılacaktır. Fakültemize gelme imkanı olmayan öğrencilerin kayıt için aşağıda belirtilen belgeleri iktisat.ogrenci@istanbul.edu.tr adresine ilgili tarihte yüklemeleri neticesinde kayıt işlemleri gerçekleştirilecektir.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

​Nüfus cüzdanı fotokopisi