Kampüs İST ’18 Bilim, Kültür ve Sanat Günleri

Kampüs İST ’18 Açılış Toplantısı ve Kokteyli 17 Nisan 2018 Salı günü İÜ Rektörlük Binası Mavi Salon’da gerçekleştirildi.
İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ne bağlı kulüplerin bir araya gelerek planladığı ve gerçekleştirmekte olduğu ve 16-26 Nisan 2018 tarihlerini kapsayan Kampüs İST ’18 isimli Bilim, Kültür ve Sanat Günleri isimli organizasyonumuzun Açılış Kokteyli, Toplantısı ve Müzik Dinletisi İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Alkan’ın da katılımlarıyla 17 Nisan Salı günü İÜ Rektörlük Binası Mavi Salon’da gerçekleştirildi. Toplantıdan önce katılımcı öğrenciler için bir kokteyl, Dekan Hocamızın da bir açılış konuşmasıyla katıldığı Kampüs İST ’18 isimli Bilim, Kültür ve Sanat Günleri’nin tanıtımının yapıldığı bir toplantı ve toplantının sonunda Müzik Kulübü tarafından gerçekleştirilen bir Müzik Dinletisi de yapıldı.