Yaz Okulu Sonrası Tek Ders Sınavına Girecek Uzaktan Öğretim Öğrencileri

Fakültemiz Uzaktan Öğretim Programlarında okuyan ve mezun olabilmesi için tek dersi kalan öğrencilerimizin 2015-2016 eğitim öğretim yılı TEK DERS sınavları AUZEF bünyesinde 27 Ağustos 2016 tarihinde yapılacaktır.

Başka üniversitelerin yaz okullarında dersleri halen devam eden ve 27 Ağustos 2016 tarihinde yapılacak olan tek ders sınavına bu nedenle katılamayacak olan öğrencilerimiz,

9 Eylül 2016 tarihinde İktisat Fakültesi bünyesinde yapılacak TEK DERS sınavlarına girebileceklerdir.

TEK DERS Sınavı 09 Eylül 2016 Cuma günü saat 14 :00’de dersin öğretim üyesinin odasında yapılacaktır. Mezuniyeti için tek dersi kalan ve TEK DERS sınavına girmek isteyen öğrencilerin 06 Eylül 2016 Salı günü mesai bitimimine kadar Öğrenci İşleri Bürosu'na dilekçe ile başvuruda bulunmaları gerekmektedir.