Yatay Geçiş Aday Başvuru Sonuç Listeleri Hk.

2016-2017 Kurumlar Arası Yatay Geçiş uygulaması kapsamında 31/08/2016 tarihinde Fakültemiz web sayfasında ilan edilen, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü (Örgün Öğretim) 3. sınıfa dair yayınlanan "Yatay Geçiş Aday Başvuru Sonuç Listesi” ile ilgili yapılan kontrollerde, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü (Örgün Öğretim) 3. Sınıfta öğretim dili Türkçe olmasına rağmen sistem üzerinden “Yabancı Dil koşulu” tanımlandığı ve 8 öğrencinin bu yüzden değerlendirmeye alınmadığı tespit edilmiştir.

Sistemde sorunun giderilmesinin ardından ilgili Program sonuç listesi yeniden değerlendirilerek, 05/09/2016 tarihi itibariyle Fakültemiz web sayfasında 31/08/2016 tarihinde ilan edilen Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü (Örgün Öğretim) 3. Sınıf listesi güncellenmiştir.