Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğrenci Temsilciliği İçin Ara Seçim Yapılacaktır.

Geçen sene yapılan Öğrenci Temsilcilikleri seçimlerinde 2 yıllığına görev yapmak için Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğrenci Temsilciliğine seçilen Uğur OVACIKLI’nın mezun olması nedeniyle(seneye yapılacak olan seçimlere kadar görev yapması için) ;
SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ  ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİĞİ İÇİN ARA SEÇİM YAPILACAKTIR.

Aday olmak isteyenler,
16 Ekim 2015 Cuma mesai bitimine kadar öğrenci işlerine dilekçe ile başvurmaları rica olunur.
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğrenci Temsilcisi Seçimi 20 Ekim 2015 Salı Saat 16.00-17.30 arasında M8 ‘de yapılacaktır.  (M8: Merkez Bina bodrum kattadır)

Tüm Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğrencilerini oy kullanmaya davet ediyor, seçimde yarışacak adaylara başarılar diliyoruz.

Erdem SOLAK
twitter: @iktisatogrenci İktisat Fakültesi Öğrenci Temsilcisi