Fatih Üniversitesi - Fakültemize Verilen Bölümler - Tek Ders Sınavına Girecek Öğrenciler Hk.

Koordinatörlüğümüze verilen Fatih Üniversitesi-İİBF, İktisat, İktisat (İngilizce), Ekonomi (İngilizce), İşletme, Uluslararası İlişkiler (İngilizce), Bankacılık ve Finans (İngilizce) Bölümlerinde okuyup Tek Dersi kalan öğrencilerin 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimi'ne dilekçe ile başvuru yapmaları gerekmektedir.

Tek dersi olduğu tespit edilen ve başvuruları onaylanan öğrencilerin Tek Ders sınavlarına ilişkin bilgiler:

Sınav Yeri: İktisat Fakültesi Ek Bina-2 UB2 Dersliği

Sınav Tarihi: 06/10/2016 Perşembe günü

Sınav Saati: 13.00

Fakültemize Gönderilen  Veriler Doğrultusunda Tek Dersi Tespit Edilen ve Başvruları Sonrasında Bilgileri Yeniden Kontrol Edilecek Olan Kapatılan Fatih Üniversitesi Öğrenci Listesi İçin TIKLAYINIZ