Aynı Anda İki Yükseköğretim Programında Okuyan Öğrencilerimizin Dikkatine

2016-2017 Akademik yılı Güz dönemi itibariyle hem Fakültemiz Programlarında, hem de başka bir yükseköğretim programında (Açıköğretim, Uzaktan Öğretim, vb) kayıtlı olan öğrencilere katkı payı ödemesi tahakkuk etmektedir.

Katkı payı ödemesi yapmayan öğrenciler, AKSİS üzerinden kayıt yenileme işlemi gerçekleşmediğinden, “Devamlı Öğrenci” statüsüne geçemez ve  “Kayıt Yenilemedi” statüsünde kalırlar. Bu durumdaki öğrencilerimizin, AKSİS Otomasyonu üzerinde öğrenci “Profil” ekranında yer alan statü bilgisi ile “Harç Bilgileri” ekranında yer alan katkı payı bilgisini kontrol etmeleri gerekmektedir.

Aynı Anda İki Yükseköğretim Programında Okuyan Öğrencilerimizin, Fakültemizdeki öğrencilik haklarının devam edebilmesi için katkı paylarını yatırması gerekir.