Mezuniyete 3 Ders Sınavı

Başka Üniversitelerin yaz okulundan ders alan ve aldıkları dersler sonucunda mezuniyete en fazla üç dersi kalan ve içinde bulundukları eğitim-öğretim yılı sonu itibariyle kayıtlı olduğu diploma programından mezun olabilmesi için EN FAZLA üç derse kadar başarısız olan öğrenciler için de 12 Eylül 2019 Perşembe günü Mezuniyete Üç ders Sınavı yapılacaktır.

Dilekçe İle Başvuru Tarihleri : 5-6-9 Eylül 2019

Sınav Programının Açıklanma Tarihi : 11 Eylül 2019

Sınav Tarihi : 12 Eylül 2019

NOT: 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında daha önce Mezuniyete Üç ders Sınav hakkını kullanan ve ikinci kez üç ders sınavına girecek olan öğrencilerimizin Katkı Payı-Öğrenim Ücreti (Harç) yatırması gerekmektedir.

NOT: Yaz okulu derslerinin onaylı sonuçlarının 9 Eylül 2019 mesai bitimine kadar Öğrenci İşleri Bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT: Yaz okulu derslerinin sınav sonuçları açıklanmamış veya henüz sınavları yapılmamış ise başvuru sırasında dilekçe de belirtilmesi gerekmektedir. Bu durumda olan öğrenciler ŞARTLI sınava alınacaktır.