Fakültemiz İngilizce İktisat Bölümü, İngilizce İktisat Politikası Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Kadrosu Yazılı Sınav Sonucu Hakkında

Fakültemiz İngilizce İktisat Bölümü, İngilizce İktisat Politikası Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Kadrosu için 18.01.2019 tarihinde yapılan yazılı sınav sonucuna ulaşmak için tıklayınız.

Sınavı kazanan adayın; yüksek lisans belgesinin (öğrenim gördüğü enstitüden alınmış) ıslak imzalı bir örneği, ikametgâh belgesi, güvenlik soruşturması belgesi (3 adet olarak hazırlanacak), sağlık raporu (tam teşekküllü hastaneden alınması zorunluluğu yoktur, çalışabileceğinin belgelenmesi yeterlidir), sabıka kaydı ve 6 adet resim (son 6 ay içinde çekilmiş olmalı) ile birlikte en kısa süre içerisinde İktisat Fakültesi Personel Bürosuna şahsen başvuru yapması gerekmekte olup, ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.