Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü, Sosyal Siyaset ve Sosyal Güvenlik Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Yazılı Sınav Sonucu Hakkında

Fakültemiz Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü, Sosyal Siyaset ve Sosyal Güvenlik Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Kadrosu için 24.12.2018 tarihinde yapılan yazılı sınav sonucuna ulaşmak için tıklayınız

Sınavı kazanan adayın, ikametgah belgesi, güvenlik soruşturması belgesi (6 adet olarak hazırlanacak), sağlık raporu (tam teşekküllü hastaneden alınması zorunluluğu yoktur, çalışabileceğinin belgelenmesi yeterlidir), sabıka kaydı ve 6 adet resim (son 6 ay içinde çekilmiş olmalı) ile birlikte en kısa süre içerisinde İktisat Fakültesi Personel Bürosuna şahsen başvuru yapması gerekmekte olup, ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.