Sedna Otel Otomasyon Sertifikaları Hakkında

sedna_sertifika_2

İstanbul Üniversitesi Turizm Bölümü Öğrencileri Sertifikalarını Aldı

Kod Yazılım Marmara Bölge Sorumlusu Arda Erdal, “En Büyük Yatırım, Gençlere ve Genç Beyinlere Yapılan Yatırımdır.” sözüyle yola çıktıklarını belirterek, bu çerçevede ekim ayında başlattıkları akademisyenlere yönelik Sedna Hotel Management Software eğitimlerinden sonra ilk sertifikaları dağıttıklarını bildirdi.

Kod Yazılım Marmara Bölge Sorumlusu Arda Erdal, şu anda ülkemizde birçok üniversitenin ilgili bölümlerinde programın müfredata alındığına dikkat çekerek, programın eğitim sürecini ilk olarak İstanbul Üniversitesi Turizm Bölümü öğrencileri tamamladığını kaydetti.
21 saatlik eğitim sürecini başarıyla tamamlayan 11 öğrenciye sertifikalarını Uzman Akademisyen Tolga AKAGÜN, takdim etti. Tören, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

sedna_sertifika_1

Akademisyenlere ‘Otel Yönetimi’ eğitimi – Antalya Haberleri

ANTALYA, (DHA) – ANTALYA’da hizmet veren Kod Yazılım ve Proje Hizmetleri tarafından turizm fakültelerinde görevli akademisyenlere yönelik ‘Otel Yönetimi Programı’ eğitimi düzenlendi.

Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi’nde düzenlenen ‘Otel Yönetimi Programı’ eğitimlerine 14 üniversitenin turizm fakültelerinden akademisyenler katıldı. 3 gün süren eğitim sonunda akademisyenlere sertifikaları verildi.

Kod Yazılım Marmara Bölge Sorumlusu Arda Erdal, ‘En Büyük Yatırım, Gençlere ve Genç Beyinlere Yapılan Yatırımdır’ sloganıyla akademisyenlere yönelik başlattıkları ‘Otel Yönetimi Programı’ eğitimini başarıyla tamaladıklarını ifade etti.

Türkiye’deki birçok üniversitenin ilgili bölümlerinde programın müfredata alındığına dikkat çeken Erdal, “Programın eğitim sürecini ilk olarak İstanbul Üniversitesi Turizm Bölümü öğrencileri tamamladı. Sertifika alan akademisyenler kendi üniversitelerinde öğrencilere 21 saat eğitim verdi. Bu kapsamda eğitim sürecini başarıyla tamamlayan İstanbul Üniversitesi’nden 11 öğrenci de sertifikalarını uzman akademisyen Tolga Akagün’ün elinden aldı” dedi.

19/12/2016