Maliye Bölümü, Maliye Teorisi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Yazılı Sınav Sonucu

Fakültemiz Maliye Bölümü, Maliye Teorisi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Kadrosu için 09.08.2018 tarihinde yapılan yazılı sınav sonucuna ulaşmak için tıklayınız.

Sınavı kazanan adayın, ikametgah belgesi, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu (3 adet olarak hazırlanacak), sağlık raporu (tam teşekküllü hastaneden alınması zorunluluğu yoktur, çalışabileceğinin belgelenmesi yeterlidir), sabıka kaydı ve 6 adet resim (son 6 ay içinde çekilmiş ve biyometrik olmalı) ile birlikte en kısa süre içerisinde İktisat Fakültesi Personel Bürosuna şahsen başvuru yapması gerekmekte olup, ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.