İngilizce İktisat Bölümü, İngilizce İktisat Tarihi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Kadrosu, Yazılı Sınav Sonucu

Fakültemiz İngilizce İktisat Bölümü, İngilizce İktisat Tarihi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi kadrosu için 27.12.2017 tarihinde yapılan yazılı sınav sonucuna ulaşmak için TIKLAYINIZ

Sınavı kazanan adayın, ikametgah belgesi, güvenlik soruşturması belgesi (6 adet olarak hazırlanacak), sağlık raporu (tam teşekküllü hastaneden alınması zorunluluğu yoktur, çalışabileceğinin belgelenmesi yeterlidir), sabıka kaydı ve 6 adet resim (son 6 ay içinde çekilmiş olmalı) ile birlikte en kısa süre içerisinde İktisat Fakültesi Personel Bürosuna şahsen başvuru yapması gerekmekte olup, ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

29/12/2017