Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü, Siyaset Bilimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Kadrosu Yazılı Sınav Sonucu

Fakültemiz Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü, Siyaset Bilimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Kadrosu için 13.11.2017 tarihinde yapılan yazılı sınav sonucuna ulaşmak için tıklayınız

Sınavı kazanan adayın, ikametgah belgesi, güvenlik soruşturması belgesi (6 adet olarak hazırlanacak), sağlık raporu (tam teşekküllü hastaneden alınması zorunluluğu yoktur, çalışabileceğinin belgelenmesi yeterlidir), sabıka kaydı ve 6 adet resim (son altı ayda çekilmiş olmalı) ile birlikte en kısa süre içerisinde İktisat Fakültesi Personel Bürosuna şahsen başvuru yapması gerekmekte olup, ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

15/11/2017