Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü, Siyaset Bilimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları

Fakültemiz Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü, Siyaset Bilimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi kadrosuna başvurup, ön değerlendirme sonucu yazılı sınava girmeye hak kazanan adayların listesine ulaşmak için tıklayınız.

Kadroya ilişkin tüm duyurular Fakültemizin internet sitesinde yayımlanacak olup, sınava girmeye hak kazanan adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Not: 03.11.2017 tarihinde yayınlanan Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü, Siyaset Bilimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Kadrosu Öndeğerlendirme Sonuçlarına yapılan itirazların incelenmesi sonucunda, adaylara ait tüm notlar tekrar kontrol edilmiş ve yeniden değerlendirilmiş olup, öndeğerlendirme sonuçları son hali ile tekrar yayınlanmıştır.
03/11/2017