Sosyal Siyaset Konferansları Dergisi Prof. Dr. Bengü Dereli’ye Armağan Özel Sayısı Yayın Çağrısı Hakkında

SOSYAL SİYASET KONFERANSLARI DERGİSİ PROF. DR. BENGÜ DERELİ’YE ARMAĞAN ÖZEL SAYISI YAYIN ÇAĞRISI

Saygıdeğer Öğretim Üyeleri ve Akademisyenler;

İstanbul Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü olarak 1948 yılından beri yayımladığımız Sosyal Siyaset Konferansları Dergisi’nin gelecek sayısı, emekli öğretim üyelerimizden Değerli Hocamız Prof. Dr. Bengü DERELİ’ye ithaf edilecektir.

Sosyal Siyaset Konferansları Dergisi’nin editör kurulu olarak sizleri, armağan olarak yayınlanacak bu sayımıza; makaleleriniz, kitap ve karar incelemeleriniz ile katkı sunmaya davet ediyoruz.

İletişim: sosyalsiyasetdergi@istanbul.edu.tr

Yazım Kurallarına Erişim Adresi: http://dergipark.gov.tr/iusskd/page/1832

Makale Gönderimi İçin Son Tarih: 31.05.2017

İlgili dökümanlar aşağıda verilmiştir.

Bu zip dosyası 1 pdf, 1 jpeg ve 1 word dosyası içermektedir.

01/03/2017