Yeni Kayıt

İKTİSAT FAKÜLTESİ UZAKTAN ÖĞRETİM PROGRAMLARINA YENİ KAYIT (İLK KAYIT) İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

Fakültemiz bünyesinde yer alan Uzaktan Öğretim Programlarının her birinin kayıt tarihi farklı olup, öğrencilerin yerleştirme sonucundaki, yerleştikleri Üniversite/Fakülte/Program bilgisinin altında belirtilen kayıt tarihlerinde kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.

(Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesinin kayıt tarihleri ve koşulları ile kesinlikle karıştırmamalıdır)

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında;

İktisat Fakültesi Uzaktan Öğretim Programlarına Yerleşen Adayların kayıt tarihleri:

• E-Devlet kapsı üzerinden kayıt yaptıracaklar için 12-16 Ağustos 2016
  • Bizzat elden evrak teslim ederek kayıt yapacaklar için 15-19 Ağustos 2016

Önemli Not: İktisat Fakültesi Uzaktan Öğretim Programlarına Yerleşen Adayların kesin kayıt evraklarını posta ile gönderilmesi kabul edilmemekte olup, bizzat elden teslim etmesi gerekmektedir. Gerekli evraklar için “2016 Yeni Kayıt Klavuzu→Kesin Kayıt İçin Gerekli Evraklar

İKTİSAT FAKÜLTESİ UZAKTAN ÖĞRETİM PROGRAMLARINDA ÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLERİN DİĞER İŞLEMLERİ NASIL YÜRÜTÜLÜR?

Fakültemiz bünyesinde yer alan Uzaktan Öğretim Programlarına yerleşen öğrencilerin;

• İlk Kayıt (Yeni Kayıt), Kayıt Yenileme, Belge Talepleri (Öğrenci Belgesi, Transkript, vb.), Danışman Atama, Ders Kontenjanı Tanımlama, Kayıt Dondurma, Kayıt Silme, Mezuniyet ve benzeri öğrenci işlemleri İktisat Fakültesi Ek Bina-2 bünyesinde yer alan Öğrenci İşleri Bürosu tarafından yürütülür.
  • Ders programları, Ders izleme işlemleri (Canlı ders videolarının sistem üzerinden yayınlanması), Ders notlarının yayınlanması, Ölçme ve değerlendirme işlemleri (Sınav Takvimi → Ara-Bitirme-Telafi sınavlarının organizasyonu, sınav sonucuna yapılan itirazların değerlendirilmesi) ve benzeri işlemler ise Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından organize edilir ve gerçekleştirilir.

ÖNEMLİ SAYFALAR:

• UZAKTAN ÖĞRETİM PROGRAMLARINA YERLEŞEN ADAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ